Vi klarer dine tele- og datainstallationer

Hos Aaquist El & Teknik har vi stor erfaring og ekspertise indenfor tele- og datainstallationer i private hjem, kontorer og større byggerier.

Meget af vores it-udstyr er i dag forbundet trådløst. Et trådløst netværk er dog afhængig af den helt rigtige installation for at levere en pålidelig og hurtigt dataforbindelse. Hos Aaquist El & Teknik er vi eksperter i datainstallationer til både privat og erhverv, og som autoriseret el-installatør er du garanteret en korrekt og optimal opsætning.

Vi oplever en større efterspørgsel efter en kablet datainstallation til eksempelvis computere og arbejdsstationer, da et kablet netværk giver en større sikkerhed i udveksling af netværksdata. Kontakt os og hør om mulighederne for den helt rette løsning til dit behov.

Råd og vejledning
Når der skal udføres tele- og datainstallationer er den rette rådgivning helt essentiel. Derfor bruger vi altid den nødvendige tid på at vejlede dig bedst muligt omkring den bedste løsning.

Hos Aaquist El & Teknik tilbyder vi b.la. løsninger indenfor:

  • Tele- og datainstallation
  • Netværksopsætning
  • Arbejdsstationer
  • Skræddersyede løsninger
  • Test & fejlsøgning

Tag Aaquist El & Teknik med på råd når du har behov for datainstallation. Det er din garanti for en sikker og autoriseret opsætning af dit netværk.

Vælg en aut. el-installatør

Aaquist El & Teknik ApS er autoriseret el-installatør i København. Vi er stolte over vores arbejde og har konstant fokus på det gode håndværk. Vælg en el-installatør der lytter til dine behov og forstår dine ønsker.

Tilfredsheds­garanti

Aaquist El & Teknik forlader ikke opgaven før du er tilfreds. Vi ønsker at dine el-installationer skal være 100% i orden.

Råd & vejledning

Tag os med på råd når du har spørgsmål til dine el-installationer. Vi rådgiver dig altid bedst muligt inden opgaven igangsættes.

Stor ekspertise

Som Aut. El-installatør klarer vi alle typer opgaver. Vi klarer alt fra energirenovering, intelligente løsninger, tavlearbejde – og alt derimellem.

Grundig­hed

Vi er eksperter til fingerspidserne og ægte fagnørder. Derfor er vi også grundige i alt hvad vi gør – fra rådgivning over implementering, til løbende service.