Autoriseret el-installatør i Nærum

Skal du bruge en erfaren og troværdig elektriker i Nærum? Så står vi klar til at hjælpe dig. Hos Aaquist El & Teknik har vi mange års erfaring, og er autoriserede. Gennem årene har vi hjulpet private, erhverv, boligforeninger og institutioner med at få sikre el-installationer.

El-installationer som ikke er udført korrekt er farlige, og kan i værste tilfælde medføre personskader og brand. Derfor anbefaler vi altid, at du får udført el-installationer af en autoriseret el-installatør.

Hos Aaquist El & Teknik sætter vi en stor ære i vores arbejde, og går ikke på kompromis med sikkerheden i dine installationer. du kan derfor trygt stole på, at alt er udført korrekt, når du vælger os til at stå for dit elektrikerarbejde.

Mulighederne er mange

Med bred faglighed og stor erfaring inden for branchen, kan vi udføre alle typer opgaver – Store som små. Som professionel elektriker i Nærum har gennem årene udført et hav af forskellige opgaver. Derfor har vi blandt andet stor erfaring med følgende opgaver:

Søger du en autoriseret el-installatør til andet end ovenstående? Kontakt os. Vi udfører en bred vifte af specialopgaver. Hertil kører vi i en stor del af Nordsjælland og København. Skal du således bruge en elektriker i Gentofte, Hellerup , Vedbæk, Charlottenlund eller et femte sted. Så tøv ikke med at tage kontakten til os.