Elektriker med kunden i fokus

Er du på udkig efter en dygtig og passioneret elektriker på i Hellerup? Så Aaquist El & Teknik et godt valg. Vi har mange års erfaring, og er autoriserede. Dette er din garanti for veludførte og sikre installationer.

Forkerte el-installationer er farlige, og kan i værste tilfælde forårsage brand og personskader. Derfor anbefaler vi altid, at du får udført el-installationer af en autoriseret el-installatør.

Hos Aaquist El & Teknik har vi altid kunden i fokus. Vi lytter til dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen de bedste løsninger. Vi er således af den overbevisning, at høj kvalitet og god service skal gå hånd i hånd. Du får derfor en god helhedsoplevelse, når du vælger os til at stå for elektrikerarbejdet.

Elektriker i Hellerup med mange kompetencer

Vores store erfaring og brede faglighed inden for elektrikerbranchen gør, at vi kan udføre en stor palette af opgaver. Dette gør sig gældende uanset opgavens størrelse og kompleksitet. Som erfaren og kompetent elektriker i Hellerup har vi blandt andet stor erfaring med følgende opgaver:

Passer ovenstående ikke på dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte din lokale elektriker i Hellerup. Vi udfører stort som småt – For private, erhverv, boligforeninger og institutioner.