Opsætning og installation af dørtelefoni

Med installation af et moderne port- og dørtelefonanlæg opnår du en øget adgangskontrol, samt større tryghed for beboere eller medarbejdere i ejendommen. Hos Aaquist El & Teknik kan vi levere, montere og servicere professionelt dørtelefoni til både private og virksomheder.

Har du allerede dørtelefoni på din ejendom? Vi tilbyder at reparere, servicere og vedligeholde eksisterende port- og dørtelefoner. Dermed er sikkerheden altid er i top og uvedkommende forhindres adgang.

Hvis anlægget trænger til en udskiftning, kan Aaquist El & Teknik naturligvis tilbyde en attraktiv pris på opsætning af helt nyt dørtelefonanlæg.

Vælg den rette løsning
Vi elsker at nørde med tekniske installationer.

Uanset om du ønsker privat adgangskontrol eller har en forening med flere opgange, så finder vi sammen den rette løsning. Vores faglige stolthed og store erfaring fra branchen er din sikkerhed for et tilfredsstillende resultat.

Hos Aaquist El & Teknik tilbyder vi b.la. løsninger indenfor:

  • GSM Dørtelefoni
  • Sikker adgangskontrol
  • Dørtelefoni med video
  • Skræddersyede løsninger
  • Reparation og service

Tag Aaquist El & Teknik med på råd når du har behov for port- og dørtelefoni. Det er din garanti for et godt resultat til konkurrencedygtige priser.

Vælg en aut. el-installatør

Aaquist El & Teknik ApS er autoriseret el-installatør i København. Vi er stolte over vores arbejde og har konstant fokus på det gode håndværk. Vælg en el-installatør der lytter til dine behov og forstår dine ønsker.

Tilfredsheds­garanti

Aaquist El & Teknik forlader ikke opgaven før du er tilfreds. Vi ønsker at dine el-installationer skal være 100% i orden.

Råd & vejledning

Tag os med på råd når du har spørgsmål til dine el-installationer. Vi rådgiver dig altid bedst muligt inden opgaven igangsættes.

Stor ekspertise

Som Aut. El-installatør klarer vi alle typer opgaver. Vi klarer alt fra energirenovering, intelligente løsninger, tavlearbejde – og alt derimellem.

Grundig­hed

Vi er eksperter til fingerspidserne og ægte fagnørder. Derfor er vi også grundige i alt hvad vi gør – fra rådgivning over implementering, til løbende service.