Erfaren og kompetent elektriker

Er du på udkig efter en dygtig og passioneret elektriker i Gentofte? Så er du det rette sted. Hos Aaquist El & Teknik har vi mange års erfaring med elektrikerarbejde og er autoriserede. Dette er din garanti for veludførte og sikre installationer.

Med et konstant fokus på god service og kvalitet til konkurrencedygtige priser, kan vi tilbyde alt fra traditionel belysning til avanceret datainstallation. Gennem årene har vi udført opgaver for private såvel som erhverv – og nu står vi klar til at hjælpe dig.

Står du således overfor en større el-entreprise, eller har brug for en dygtig elektriker i Gentofte, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores mange års erfaring inden for elektrikerbranchen gør, at vi kan udføre en bred vifte af opgaver. Dette gælder uanset størrelse og kompleksitet. Som professionel elektriker i Gentofte kan vi blandt andet hjælpe dig med følgende opgaver:

Er ovenstående ikke det, som du står og søger? Fortvivl ej, vi udfører alle typer opgaver. Heriblandt en lang række specialopgaver. Tag os derfor med på råd, når du har behov for en autoriseret el-installatør i Gentofte. Aaquist El & Teknik er din garanti for sikre el-installationer – hertil kan vi tilbyde konkurrencedygtige priser.