Hvorfor skal jeg have et el-tjek?

Med udarbejdelse af et el-tjek er du sikret mod farlige og ulovlige el-installationer i din bolig.

En professionel gennemgang af dine el-installationer er ofte et populært valg, når du skal købe eller sælge din bolig – uanset om det er ejer eller andelsbolig, så er et eftersyn af dine el-installationer en god ide.

Et el-tjek er ikke et krav ved boligsalg, men giver dig mulighed for at tegne en ejerskifteforsikring, og dermed være dækket mod fejl og mangler i dine el-installationer. Når vi har udført et el-tjek på din ejendom, modtager du en rapport med den nødvendige dokumentation til din forsikring.

Undgå ubehagelige overraskelser
Vores dygtige el-installatører foretager en grundig gennemgang af el-installationer, så du undgår ubehagelige overraskelser og uforudsete udgifter. Vores store kendskab til byens mange leje- og andelsforeninger samt husejere er en stor fordel, når du ønsker et korrekt og retvisende el-tjek af din bolig.

Som husejer er det dit eget ansvar, at sikre dig imod farlige el-installationer. Specielt i ældre ejendomme kan ulovlige og ikke korrekt udførte installationer være et stort problem. Tag Aaquist El & Teknik med på råd, og få efterset dine el-installationer.

Vælg en aut. el-installatør

Aaquist El & Teknik ApS er autoriseret el-installatør i København. Vi er stolte over vores arbejde og har konstant fokus på det gode håndværk. Vælg en el-installatør der lytter til dine behov og forstår dine ønsker.

Tilfredsheds­garanti

Aaquist El & Teknik forlader ikke opgaven før du er tilfreds. Vi ønsker at dine el-installationer skal være 100% i orden.

Råd & vejledning

Tag os med på råd når du har spørgsmål til dine el-installationer. Vi rådgiver dig altid bedst muligt inden opgaven igangsættes.

Stor ekspertise

Som Aut. El-installatør klarer vi alle typer opgaver. Vi klarer alt fra energirenovering, intelligente løsninger, tavlearbejde – og alt derimellem.

Grundig­hed

Vi er eksperter til fingerspidserne og ægte fagnørder. Derfor er vi også grundige i alt hvad vi gør – fra rådgivning over implementering, til løbende service.