Elektriker i Vedbæk med mange års erfaring

Leder du efter en elektriker i Vedbæk, som har stor erfaring og bred faglighed inden for branchen? Så er du det rette sted. Hos Aaquist El & Teknik er vi autoriserede el-installatøre med mange års erfaring. Hertil er vi af den overbevisning, at du skal kunne stole på din elektriker – Og det kan du hos os. Vi kommer altid til tiden, er effektive, og overholder det aftalte. I den forbindelse har vi også stor gennemsigtighed i vores konkurrencedygtige priser.

Hos Aaquist El & Teknik sætter vi en stor ære i vores arbejde, og går ikke på kompromis med kvaliteten af denne. Vi ved, at forkerte el-installationer er farlige, og går derfor den ekstra mil for at sikkerheden er i top.

En bred vifte af muligheder

Som professionelt elektrikerfirma med mange års erfaring, kan vi udføre en stor palette af opgaver. Gennem årene har vi udført opgaver for private, erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner – Og nu står vi klar til at hjælpe dig.

Vi har blandt andet stor erfaring med følgende:

Søger du en autoriseret el-installatør til en anden opgave end ovenstående? Tøv ikke med at tage kontakten til os. Vi udfører alle typer opgaver. Dette gælder uanset opgavens størrelse, såvel som kompleksitet.