El-Tavle og HPFI/HFI udskiftning

Siden sommeren 2008 har det været et lovkrav, at alle boliger i Danmark er forsynet med et HFI eller HPFI relæ. Det betyder, at din gamle el-tavle skal udskiftes med en ny og moderne tavle hvis den er fra før juli 2008.

Med en moderne og lovlig el-tavle kan du sove trygt om natten og undgå utilsigtet strømsvigt i dårligt vejr. Som boligejer er det dit eget ansvar, at sikre dig imod farlige el-installationer og en el-tavle der overholder nye standarder. I ældre ejendomme kan ulovlige og ikke korrekte udførte installationer være årsag til stor skade på din bolig.

Autoriseret el-installatør

Hvis du ønsker at flytte din nuværende el-tavle eller få den udskiftet til HPFI/HFI kræver det en autoriseret el-installatør.

Din el-tavle er en central del af din bolig, og skal sikrer en korrekt fordeling til dine strømkilder – du må ikke selv stå for udskiftningen, da en autoriseret el-installatør altid skal teste og godkende den nye tavle.

Hos Aaquist El & Teknik kan vi montere alle typer el-tavler, herunder:

  • Hoved- og gruppetavle
  • Fordelingstavle
  • Boligtavle
  • Byggestrømstavle

Tag Aaquist El & Teknik med på råd når du skal udskifte el-tavlen. Det er din garanti for en korrekt, lovlig og autoriseret udskiftning af nuværende installationer.

Vælg en aut. el-installatør

Aaquist El & Teknik ApS er autoriseret el-installatør i København. Vi er stolte over vores arbejde og har konstant fokus på det gode håndværk. Vælg en el-installatør der lytter til dine behov og forstår dine ønsker.

Tilfredsheds­garanti

Aaquist El & Teknik forlader ikke opgaven før du er tilfreds. Vi ønsker at dine el-installationer skal være 100% i orden.

Råd & vejledning

Tag os med på råd når du har spørgsmål til dine el-installationer. Vi rådgiver dig altid bedst muligt inden opgaven igangsættes.

Stor ekspertise

Som Aut. El-installatør klarer vi alle typer opgaver. Vi klarer alt fra energirenovering, intelligente løsninger, tavlearbejde – og alt derimellem.

Grundig­hed

Vi er eksperter til fingerspidserne og ægte fagnørder. Derfor er vi også grundige i alt hvad vi gør – fra rådgivning over implementering, til løbende service.