Din lokale elektriker

Er du på udkig efter en lokal elektriker på Nørrebro? Aaquist El & Teknik er autoriseret el-installatør med central adresse i København N. Med et konstant fokus på god service og kvalitet til konkurrencedygtige priser, kan vi tilbyde alt fra traditionel belysning til avanceret datainstallation.

Står du overfor en større el-entreprise eller har brug for en dygtig og autoriseret elektriker på Nørrebro, så er du meget velkommen til at kontakte os. Hos os er den gode rådgivning gratis, og vi tilbyder altid et uforpligtende tilbud og pris på netop din opgave.

Aaquist El & Teknik servicerer kunder i hele København samt resten af Hovedstaden.

Alt i el-arbejde
Som autoriseret elektriker udfører vi stort set alt indenfor traditionelt el-arbejde.

Vores faglige stolthed og store erfaring fra branchen er din sikkerhed for et tilfredsstillende resultat – hver gang.

Hos Aaquist El & Teknik tilbyder vi b.la. løsninger indenfor:

  • El-tavler
  • El-tjek
  • Port- og dørtelefon
  • Datainstallation
  • Generelt el-arbejde

Tag Aaquist El & Teknik med på råd når du har behov for en lokal el-installatør på Nørrebro. Det er din garanti for et godt resultat til konkurrencedygtige priser.

Vælg en aut. el-installatør

Aaquist El & Teknik ApS er autoriseret el-installatør i København. Vi er stolte over vores arbejde og har konstant fokus på det gode håndværk. Vælg en el-installatør der lytter til dine behov og forstår dine ønsker.

Tilfredsheds­garanti

Aaquist El & Teknik forlader ikke opgaven før du er tilfreds. Vi ønsker at dine el-installationer skal være 100% i orden.

Råd & vejledning

Tag os med på råd når du har spørgsmål til dine el-installationer. Vi rådgiver dig altid bedst muligt inden opgaven igangsættes.

Stor ekspertise

Som Aut. El-installatør klarer vi alle typer opgaver. Vi klarer alt fra energirenovering, intelligente løsninger, tavlearbejde – og alt derimellem.

Grundig­hed

Vi er eksperter til fingerspidserne og ægte fagnørder. Derfor er vi også grundige i alt hvad vi gør – fra rådgivning over implementering, til løbende service.